Det är någon som vill oss illa, jag ligger i en säng med en bebis, en orm kryper över täcket, den ska döda bebisen, jag lyckas nypa fast den men den biter mig genom täcket, i höger knoge, giftet bränner. Jag håller i ormen genom täcket, nån klipper huvudet av den, stackars orm, giftet är ju ändå i mina ådror, de blir självlysande, florocerande, dunkar upp längs armen i lysande, vibrerande rep, när det kommer till hjärtat dör jag nog, men jag klarar det och ser giftet rinna ut längs vänster arm, inuti mig, elakt lysande, snart är det överallt
Vaknar.
Är i ett kök med en massa kattungar och folk, en grå kisse får ett blått ljusstreck över nosen, den försöker fräsa men stelnar, jag sträcker mig runt hörnet och ser osynlig ren ondska välla fram, känner hur även mina läppar dras upp i en morrning men också jag stelnar, kan inte ens fräsa, luften har fastnat, det är starkare än jag, vad är det?vadärdet? vadfanärdet? inte ens mitt hjärta rår på det, kan inte öppna det, jag
Vaknar, ångest.
Bella ska ta mig till en frisör, jag ska äntligen klippa mig, brukar ju klippa mig själv annars, men frisören är en terrorist som kidnappar oss och har k-pist, vi är fångar, alla ser, men ingen kan hjälpa, det är en sekt och vi tvingas göra hemska saker
Vaknar.
Kan inte somna om. Klockan är sex, fullmånen vacker och stormen sliter i träden.
Är det konstigt att jag har huvudvärk varje morgon?