Är genomförkyld och kollar på TV för en gångs skull. Det är väl lika bra att vänja sig nu när Ipred får en att fega ur för ett tag.
Valet föll på Popcirkus,


enär jag i ett moderligt ögonblick adopterat Per Sinding-Larsen. Fast barn gör ju sällan som föräldrarna hoppas. … Kanske är det febern, men vad gör de märkliga inslagen där? Mata folk på gatan med nötter eller ostbågar eller vad det nu var? Och den där apdräktsutklädda mannen som säger “Trefligt program, och ha det såå trefligt med fruarr n a ” på klockren invandrarsvenska?

Brukar gilla att skämta om allt, särskilt det mest opassande, självmord, impotens, uppenbarelser, you name it, i nån sorts torretsliknande diarre hör jag ofta den ena olämpligheten efter den andra slinka ur munnen. Men för första gången i livet känner jag mig som en trångsynt humorbefriad tant. Menar de att invandrare är smarta som apor, eller?
Fast jag gillar dig ändå, Per. Och vi måste ta den där söndagsmiddan vilket år som helst.