Min minsta fyllde 20 häromdagen. Hon är ett mirakel. På alla sätt. Hur hon blev till är i sig obegripligt, en historia jag kanske berättar en annan gång.

Hur hon är är också obegripligt. Eget beröm luktar illa, men hur är det när man berömmer nån annan? Skit samma, här kommer det;
Hon dansar poledance, klassisk balett och tränar thai boxning. Hon pratar kinesiska, arbetar som engelsklärare, har MVG i alla ämnen på naturlinjen. Hon fick betygspengar, 500 för ett vg, inget för ett mvg, för att inte pressa sig själv så hårt. Det blev väldigt billigt. Tror hon fick ett enda vg på gymnasiet.
Hon har 60FF i naturlig BH-storlek, äter kattsand, skriver fantastiskt, är rödhårig, vacker och klok. Hon är vegeterian av moraliska skäl, som 3-åring satt hon blick still i en timme för att inte störa en daggmask som sov i hennes hand. Hon är rolig, smart och snäll. Men mest av allt är hon en av mina allra bästa vänner, en person jag kan umgås med hur mycket som helst utan att tröttna.
Jag älskar dig Simone, tack för att jag fått se dig växa upp. Tack för att jag får vara din mamma. Tack för att du finns. Och grattis till alla oss som får vara nära dig.