Som trogna läsare redan vet har jag en del husdjur. Den som gör mest väsen av sig heter Gnorf.

Namnet har han fått eftersom han ser ut och låter som en orch. Han blev i späd ålder överfallen av en hund. Ingen trodde han skulle överleva men nu närmar han sig 100-årsstrecket. Och han har framlevt alla sina dagar tämligen vanställd. Han luktar illa, klöser på möbler och mattor, muckar med sin syrra, hårar som besatt och är ständigt fräsande på grund av sina andningsbesvär. Han har lånats ut till rockvideor och annat. Han är kort sagt en karaktär. Nu har han, på nåt märkligt sätt, skaffat facebook. Och inte nog med det, för några minuter sedan fick jag veta att han snart får besök. Nån, som jag inte känner, kommer från London och ska hälsa på Gnorf.
Nån han träffat via facebook.
Galet, helt galet.