Efter fyra månader och tjugo dagar med Pan svävar jag högra än någonsin. Bokstavligt talat. Trots svindel och en ålder då en trottoarkant kan utgöra en livsfara finner jag mig själv mitt i en ny karriär.

Som takmålare. Vem hade anat det? Jag som har rejäl svindel och allt. Som egenföretagare har man ingen semester, typ. Och som nykär klarar man vad som helst. Men jag får de lätta bitarna – så tar han resten.

Som ni ser är “resten” ingen lek. Var hisnande bara att ta bilden. I morgon ska jag ner till Göteborg och spela in “Det Okända”, som vanligt. Känns som en barnlek efter det här. Inga gastar kan vara lika gastkramande som att stå på kanten av ett tiovåningshus. Dessvärre har jag lite svårt att få bort färgfläckarna på både ansikte och händer – men nu vet ni varför jag eventuellt kommer se ut som en hudsjuk zombie i just det programmet …