Flera gånger varje dag flyter det upp några toner från mitt omedvetna. E C D B i fallande terser. Följt av två stigande. Om ni fattar. Fast ni behöver inte fatta just den grejen för att fatta det här inlägget.

De måste ju betyda något, de där tonerna. Som så envist klingar runt i skallen. Varför skulle de annars göra det, liksom? Kanske har vi svaret i bokstäverna?

Elsa Caroline Den Bystige? Knappast, va?

Det måste ju vara ett meddelande, nåt viktigt, nåt som vill kommunicera med mig, vänta, kommunicera – som i den där filmen där utomjordingar kommunicerar med människor via toner?!?!

Japp – där har vi det. Jag har väntat på att de ska hämta hem mig sen jag var liten, det är nog den hemliga signalen så de ska känna igen mig!!! Dom kommer hit, kliver av skeppet, ställer sig och avvaktar, jag sjunger de där tonerna – et voila! Varsågod, kom ombord, så åker vi hem.

Ha – ECDB, min egen rymdkod!!! Min hembiljett. Gud, vad spännande det ska bli när de äntligen kommer hit! Som jag har längtat. EC – wanna go home.

Igår satt jag på centralen och väntade på att tåget skulle komma. Och vad hör jag? Ur högtalarna?

Ni fattar, va?

SJ-s påannons-signal, det är vad jag haft i skallen hur länge som helst! Suck. Det var ju inte riktigt en lika spännande resa …