Fick en meteorit av Pan för nån dryg vecka sen, väldigt vacker, hade den i handen när jag skulle sova och fick för mig att jag skulle drömma nåt viktigt.¨

Drömde att jag var fången hos en elak vampyr, ganska snygg för all del. Han var vänlig nog mot mig men grym mot andra, särskilt sin stackars vettskrämda assistent.
“Om du kunde vara likadan mot andra som du är mot mig skulle ju allt vara bra”, sa jag optimistiskt, eftersom jag alltid vill försöka förbättra allting. Ofta misslyckas jag. Så även denna gång.
Han stirrade på mig så vred att det svartnade, sen kissade han på mig! Länge. Och resten av drömmen gick jag runt i min långa, urinblöta kjol. Medan han fortsatte vara elak och sjöng “Dont they know it’s the end of the world.”

Det märkliga är att jag sedan dess haft den låten invävd i min sömn nästan varje natt. Den ligger som nån sorts bakgrundsmusik i och mellan drömmarna. Fast det är alltid en man som sjunger, inte Skeeter Davis, som ni hittar på länken ovanför.
På dagarna kan jag knappt komma på hur den går, jag kan inte minnas att jag hört den en endaste gång innan vampyren sjöng den, men på nätterna följer den mig som en skugga numera. Natt efter natt efter natt.
Tolka det den som kan …