Är ute och arbetar med det okända. Vi var i Karlskoga och de hade en trappa jag var lite rädd för. Så jag gick extremt försiktigt i den. Och ända – utan att fatta hur det gick till – BAAAMMM – BAAAMMM – BAAMMM – BAAAMMM – BABOOOMMM – så hade jag studsat ner och låg där på hallgolvet. Måste fått en micro-black out eller nåt. Har verkligen inget minne alls av att ramla, bara av att landa. Känns väldigt obehaglig. Och för att ni ska tycka riktigt synd om mig tänker jag visa blåmärket;

Simone tycker det ser ut som USA, jag tycker det ser ut som ett surt spöke med skägg. I alla fall om man vänder det ett halvt varv medsols. Hur det känns kan ni föreställa er själva. Och sen säger Jörgen att en av hans elever kallar mig för “den där tanten som fladdrar förbi i programmet”. Hon kanske har rätt, jag var i alla fall den där tanten som fladdrade ner för trappen i programmet.